Medlemmernes stævneresultater

Stævnerresultater for TJR's medlemmer

Har du været til stævne vil vi meget gerne høre om det - giv en melding til Anna Maria Christiansen pr SMS på 27192786 eller i en facebook PB🤗 Meget gerne med et billede🐎

Stævneresultater for TJR’s medlemmer 2019

Anna Maria Christiansen og V-Power Horsebo (Polle) har den 20. april været til stævne ved Rideklubben Møllen. De red en MA1 hvor de fik en 3. plads og en Prix St. George hvor de fik en 2. plads

Marianne Kokholm og Stemar’s Comeon har den 7. april været til stævne i Helle Rideklub. De red en LC% klasse og vandt den! Stort tillykke Marianne!

Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes har den 30. marts været til klubstævne i Kolding. De red en flot LA4 som resulterede i en 1. plads. Stort tillykke til den dygtige ekvipage!

Klubstævnet 22.-24. marts ved Guldager Rideklub blev fredag aften flot repræsenteret af TJR i LA% klassen. Mette Christiansen og Ibi Delight red en LA4 og vandt klassen samtidig med at Rikke Schlosser og Zeri red en LA1 og fik en andenplads. Stort tillykke!

Så har Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes igen været på spil. Denne gang på Blåvandshuk Rideklub hvor de sprang en fejlfri runde i B0. Stort tillykke!

Anne Kirkegaard Nilsson og California Heartbeat har været til landsstævne i springning og red sig ind på en flot 2. plads. Det er så flot og du skal have et STORT TILLYKKE med det flotte resultat!

Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes har været til D stævne i Kongeå. De red en flot nulrunde i B0 og i dressur vand de LA5! Virkelig flot og dygtigt - stort tillykke!

Rikke Schlosser og Godthaabs McCallum har den 11. januar været til stævne ved Guldager Rideklub. De red en LA5 og fik en flot 2. plads. Stort tillykke med resultatet!

Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes (Frode) har været til springstævne på Ladelund Rideklub den 12. januar. De fik 2 flotte nulrunder! Stort tillykke med jeres stævnedebut i springning!

Stævnerresultater for TJR's medlemmer 2018

Mette Christiansen og Ibi Delight (Lillepot) har den 3. november været til stævne i Dalby. De red en LA2 og fik en flot placering som nr. 2. Stort tillykke!!!

Rikke Schlosser og Godthaabs McCallum har været til stævne på EOR den 29. september hvor de startede LA4 Og LA5. De fik en 1. plads i LA4. Vi ønsker stort tillykke!

Trine Mittag Jensen har afholdt stævne i Rødding. Nogle af vores medlemmer deltog ved arrangementet og man må sige det gik godt!

Anja Thomsen på Følle og Anne Kirkegaard Nilsson på Calle vandt hver deres klasse!

Stort tillykke til jer begge

Rikke Schlosser og Godthaabs McCallum har været til stævne på EOR den 29. september hvor de startede LA2 og LA4. De fik en 2. plads i LA2 og en 3. plads i LA4. Vi ønsker stort tillykke!

Vi havde mange egne ryttere med til vores stævne den 22.-23. september og mange flotte resultater. Herunder de placerede ryttere:

Maibritt Helbo Møller og Mistery Tour (Max) red en LA 2 til 67,069% og fik placering som nr 3

Sofia Ann Alslev og Ryttergårdens Herodes (Frode) red en LD1 til 67,5% og fik placering som nr 2

Anne Nilsson og California Heartbeat red en LA2 til 69,310% og fik placering som nr 1

Stort tillykke

Sallie Nielsen og Kiljan har været til agility stævne. De fik en 4. plads - stort tillykke til hest og rytter!

Anna Maria Christiansen og V-power Horsebo har i september været til Sydjysk Mesterskab i Guldager. De sluttede af i finalen med en placering som nr. 6.

Anna Maria Christiansen og V-power Horsebo har i september været til stævne i Guldager. De red en MB2 og vandt klassen.

Tjæreborgegnens Rideklub blev flot repræsenteret da Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes deltog til fjordheste DM på Vilhemsborg i august måned. Det blev til et par rigtig gode ture og klubben fik rigtig vist flaget. Tillykke med resultatet Cindie og Frode ☀️

Sallie Nielsen og dejlige Kiljan har i august være til islænder stævne. De fik en flot 2. plads i 4.3 og en 4. plads i T8. Flot - og stort tillykke

Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes har været i Egum og startet LA4 og LA6. De fik en flot placering som nr 4 i LA4 og blev 2. uplacerede i LA6. Flot - stort tillykke

Mette Christiansen og Ibi Delight har i februar været i Dalby til stævne. De red en LA2 og endte med en placering som nr. 3. Stort tillykke!

Anna Maria Christiansen og V-Power Horsebo har i februar været til trakehner DM i Vejle. De red en Intermediaire I og fik en placering som nr 5.

Stævnerresultater for TJR's medlemmer 2017:

STORT TILLYKKE TIL ALLE RYTTERNE MED DERES FLOTTE RESULTATER OG PLACERINGER Cool

D. 30.09.2017
Christina Frederiksen og Dia D, red i weekenden til EOR og Helle Rideudstyrs C-stævne:
LA6 til 70,0% - 1. plads

D. 02.06.2017-05.06.2017
Pernille Lynge og Valle, deltog i weekenden til Hestevelfærdsstævnet:
Agility let - 1. plads
Spring - 1. plads

D. 20.05.2017
Rikke Schlosser og McCallum, red i weekenden til Blåvandhuk Rideklubs C-stævne:
LA1 til 67,2% - 2. plads