Afholdte aktiviteter

Kursus ved Søren Wind

Vi har igen haft besøg af Søren Wind den 6.-7. april. Han delte rundhåndet ud af sin dygtighed og erfaring, som kom alle deltagere til gode. Kursus var velbesøgt, både hvad angår deltagere og tilskuere. Cindies Frode havde sin helt egen fest:) Anja Thomsen havde forkælet os alle med en overdådig bod - den blev taget godt imod af ALLE!

Julehygge den 6. januar 2018

Klubben har afholdt en hyggelig aften hvor vi fik æbleskiver og pyntede ridehallen. Det blev så fint og nu har hestene da noget at kigge på!

TJR hjælper til ved EfB

Tjæreborg Egnens Rideklub har fået mulighed for at hjælpe til ved alle EfB‘S hjemmekampe. Det er allerede ved at være et tilløbsstykke og man må sige at tjansen varetages med hygge og højt humør. Det er flot at klubben kan præstere at så stor frivillig indsats som er til gavn for os alle!