Den netop overståede weekend - Stævne og kursus

Den netop overståede weekend var en travl weekend for ryttere i TJR.

Flere ryttere var til start i Kongeå. Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes var både til start i dressur og spring. Det blev til en 1 plads i La5 samt en nul runde i 40 Cm. Dressurklassen havde 3 starter fra TJR ryttere og de satte sig på 1., 3. og 4. plads så TJR var flot repræsenteret.

Foruden dette afholdte klubben kursus ved Søren Wind.

Der er yderst positiv feedback fra rytterne og mange ryttere glæder sig allerede til foråret, hvor vi igen afholder kursus med Søren. Vi har klippet en lille video sammen med nogle af weekendens equipager - tag et kig

Foruden dette så meddeler bestyrelsen at de netop er igang med at færdiggøre vores regnskab for 2018 og ikke mindst i færd med at bestille vores nye spejlvæg!

Vi glæder os!!!

Kursus v. Søren Wind
Både klubbens egne ryttere samt ryttere udefra var til kursus. Det var nogle meget lærerige dage med mange gode fif fra en yderst engageret og dygtig Søren. Tusind tak til Søren.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Tjæreborg Egnens Rideklub

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Tjæreborg Egnens Rideklub d. 13.9.18 kl. 19.

Mødet foregår i rytterstuen på Krogsgårdsvej 22, Tjæreborg.

Da to medlemmer ønsker at træde ud af bestyrelsen og alle suppleanter har trukket sig, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling med det formål at vælge 2-4 nye bestyrelsesmedlemmer samt nye suppleanter.

Dagsorden:
Valg af 2-4 bestyrelsesmedlemmer
Valg af 2 suppleanter

Generalforsamlingen foregår i rytterstuen. Der kan købes kaffe og kage.

Mvh Bestyrelsen

Nyheder:

TAK for et godt Maj Stævne!

Et godt stævne er forbi, og bestyrelsen vil gerne sige en kæmpe tak til alle jer der gjorde en stor indsats både i dagene op til stævnet og under selve stævnet.

Det er dejligt at vi kan løfte i fællesskab og få sådan et arrangement stablet på benene, og at vi så fik så mange positive kommentarer fra rytterne udefra, og lovning på at de kommer igen til næste stævne i september, det er jo som flødeskum på kagen....

Der skal ligeliges lyde en stor tak til alle vores sponsorer der sponserede præmier til klasserne samt gaver til vores tombola.

Mvh Bestyrelsen

Stævne

Vi afholder vores stævne d. 26 og 27 Maj, men vi kunne godt bruge nogle flere starter.

Det er derfor stadig muligt at melde til normal takst.

Se proportioner på:

Tilmeldingen skal ske til: TJR@post.com, anfør fulde navn, hest, klub samt klasse + program.

Betaling til Mobile Pay:  42721

Vi gælder os til nogle gode dage og kan tilbyde fine sponsorpræmier samt en fin fiber bund. Stævnet afvikles indendørs med opvarmning ude.

Der er endvidere mulighed for at få optaget sit ridt med et kamera :-)

Mvh Stævne Udvalget

Generalforsamling 21/3- 2018

Kære alle medlemmer og andre interesseret.
Vi indkalder til generalforsamling for Tjæreborg Egnens Rideklub onsdag d. 21/3-2018 kl. 17:00 på krogsgårdvej 22 6731 Tjæreborg.
Der vil være mulighed for indkommende forslag tom mandag d. 5/3-2018 kl 20:00 enten på facebook eller i postkassen i ridehallen.

Dagsorden følger

D. 24.10.2017
NYE RIDEHUSREGLER
Der er d.d. opsat nye regler for brug af vores ridehus af bestyrelsen. I kan se nærmere under fanen 'ridehuset', for at se disse.