Velkommen til Tjæreborgegnens Rideklub

Vinderne af Tjæreborg egnes rideklub klubmesterskab 2021

Velkommen til Tjæreborg Egnens Rideklub

Klubben har planlagt en række aktiviteter i den kommende tid. På trods at corona restriktioner har vi holdt to vellykkede stævner henover sommeren/efteråret! Vi ser frem til de kommende kurser som kan ses på facebooksiden "Tjæreborg Egnens Rideklub- TJR"

Der er generelforsamling på rideklubben d. 14/04-2021. Se mere under fanen "Aktiviteter og stævner".

Kommende aktiviteter