Velkommen til Tjæreborgegnens Rideklub

AFLYST STÆVNE

Aftenstævnet den 10. juni 2020 for heste aflyses, grundet den nuværende situation. Vi arbejder på at finde en løsning for afholdelse af aftenstævnet d. 17. juni 2020 for ponyer.

Velkommen til Tjæreborg Egnens Rideklub

Vi er en klub som har til huse på Krogsgårdsvej 22, 6731 Tjæreborg.

Her er plads til alle, store som små. Vi har en mission om at løfte i fællesskab.
Du vil kunne følge med i hvad der sker af aktiviteter på klubben under fanen 'aktiviter og stævner'

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive dem til os på vores mail tjr@post.com eller vores facebook profil "Tjr bestyrelsen"

Kig også forbi vores facebookside: Tjæreborg Egnens Rideklub - TJR

Kommende aktiviteter

Klubben har planlagt en række aktiviteter i den kommende tid. På nuværende tidspunkt holder vi på Tjæreborg Egnens Rideklub pause med planlagte aktiviteter indtil der er ro på COVID- 19 situationen. Vi benytter os dog af muligheden for udendørs arbejde i det gode vejr, så udendørs banen har fået en kærlig hånd- På behørig afstand!